ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Θα δώσει ενέργεια ο Χέινς»

Η ενέργεια λείπει από τον Παναθηναϊκό και ο ερχομός του Χέινς θα βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Θα δώσει ενέργεια ο Χέινς»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», αναφέρθηκε στη σημερινή απόδοση της ομάδας και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ αποκάλυψε πως η συμμετοχή του Διαμαντίδη στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση με τους τραυματισμούς, καθώς ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε ξανά το πρόβλημά του, ο Πάβλοβιτς είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Διαμαντίδης όπως ξέρετε δεν προπονείται. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον Μποχωρίδη ως μπακ απ για να βρει ρυθμό. Το δύσκολο είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι για τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, καθώς μερικοί από αυτούς δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά επιθυμούμε να τους φέρουμε. Είχαμε καλά διαστήματα, αμυντικά ειδικά από τον Παπαγιάννη που βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί τα πόδια του με διαφορετικό τρόπο. Δουλεύει πολύ με τα άκρα του μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε από αυτόν».

Για τον χρόνο συμμετοχής: «Επαιξαν λιγότερο αυτοί που είχαν παίξει πολύ. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια σε υψηλό επίπεδο και από αύριο θα έχουμε μία επιλογή ακόμα. Ο Χέινς έρχεται για να δώσει την ενέργεια, την αθλητικότητα και το ταλέντο που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Καλάθης είχε σοβαρό παιχνίδι, με καλή οργάνωση και καλές επιλογές σε σουτ και πάσες. Μετά από έναν σκληρό μήνα γι’ αυτόν έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν όπως είχε δείξει ως το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για αυτά που δεν του άρεσαν με το Ρέθυμνο: «Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα. Οι Γκιστ και Φώτσης είχαν ανοικτά σουτ, αλλά τα έχασαν, ωστόσο δεν εκβίασαν κάποιο σουτ».

Για το αν θα παίξει ο Διαμαντίδης με την Τσεντεβίτα: «Ελπιζω να παίξει. Αύριο θα δοκιμάσει να επανέλθει. Δεν τον πιέζουμε. Αν μπορεί, θα παίξει».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Εχουμε χώρο και θα δούμε. Ψάχνω την σωστή προσθήκη στο σωστό χρόνο. Θα δούμε. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα της ομάδας. Είναι σε καλό επίπεδο και παρά τις φήμες για τους παίκτες στην αγορά, οι παίκτες μου παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.