ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (pics)

Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια, βρέθηκε στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού Α.Ο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Baraonda.

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη (pics)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, που φέτος γιορτάζει τα 108 χρόνια ιστορίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και στο Baraonda, με το «παρών»να δίνουν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα, αλλά και οι Ηλίας Μιχαλαριάς, Γιάννης Αλαφούζος και Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο Μάικλ Εσιέν ήταν εκεί από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και οι Πράνιτς, Κλωναρίδης, ενώ το τμήμα μπάσκετ εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από τους Φελντέιν, Μποχωρίδη και Παπαγιάννη. Φυσικά εκεί ήταν και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, ατομικά και ομάδικά, του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

1398828

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Μπαλτάκος είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο γ.γ Γιώργος Καρανάσος.

Μερικά λεπτά πριν αρχίσουν οι βραβεύσεις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο διευθύνων σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος έκαναν τις τελευταίες ομιλίες.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Τη σειρά πήραν αμέσως μετά οι βραβεύσεις αθλητών και ομάδων του συλλόγου.

Οι καταδύσεις ήταν εκείνες που πήραν πρώτες βραβείο στη βραδιά, ενώ ακολούθησε η σκοποβολή.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος, βράβευσε την ομάδα της πάλης και σειρά πήρε η πυγμαχία.

Η Θύρα 13 Γερμανίας, βραβεύτηκε επίσης, όπως και η ομάδα μπάσκετ Εφήβων η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης και Μιχάλης Λούντζης, έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βόλο.

Ο Γιώργος Καρανάσος, βράβευσε την ομάδα μπάσκετ που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Το πρώτο κομμάτι της πίτας το πήρε η ομάδα βόλεϊ ανδρών, ενώ κατά σειρά ακολούθησε το βόλεϊ γυναικών, το πόλο, το μπάσκετ γυναικών και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Τα δύο τελευταία κομμάτια της πίτας, πήγαν στη Θύρα 13 και στις ακαδημίες αντίστοιχα.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
1398875
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.