ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερχεται ο Λέτο!

Εμεινε ελεύθερος και επισήμως ο Σεμπάστιαν Λέτο από την Κατάνια και έρχεται αύριο στον Παναθηναϊκό! Χάρισε όλα τα χρήματα στους Ιταλούς ο Αργεντινός.

Ερχεται ο Λέτο!

Αίσιο τέλος στο θρίλερ Λέτο για τον Παναθηναϊκό, καθώς λίγα λεπτά μετά τις 22:30, έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού το επίσημο έγγραφο με την ελευθέρας του Αργεντινού! Μετά τη διαπραγμάτευση και το “μπέρδεμα” με την ιταλική ομάδα, ο 29χρονος κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθερία του και τυπικά, χαρίζοντας, μάλιστα, όλα τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Το έγγραφο έφτασε στην ΠΑΕ και αύριο ο “Σέμπα” θα βρεθεί στην Αθήνα. Αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τους “πράσινους” και η μεγάλη επιστροφή θα είναι γεγονός!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.