ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυριο «φιξάρεται» η ώρα άφιξης του Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα μιλήσει αύριο το πρωί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κανονιστεί η ώρα άφιξής του στην Ελλάδα από την Ιταλία.

Αυριο «φιξάρεται» η ώρα άφιξης του Λέτο

Φυσικά, ο Αργεντινός δεν είναι στη χώρα μας, όπως γράφτηκε, μα στην Ιταλία, όπου μετά από ένα πολύωρο θρίλερ με την Κατάνια, πήρε το έγγραφο με την ελευθέρας του και ντύνεται στα πράσινα, αφού πρώτα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Αυριο το πρωί, λοιπόν, μετά την επικοινωνία των δυο πλευρών, θα γίνει γνωστή η ώρα άφιξης του Αργεντινού στο «Ελ. Βενιζέλος» με τον κόσμο να ανυπομονεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.