ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι (4/2, 20.00) με την Τσεντεβίτα, κάτι που επεσήμανε και σε δηλώσεις του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να «παλέψει» για τη νίκη, παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο αγώνας με την Τσεντεβίτα είναι από τους πιο σημαντικούς, σε ότι αφορά την πορεία του Παναθηναϊκού στο Top-16.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.