ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τετάρτη ή Πέμπτη έρχεται ο Λέτο

Λίγη ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να υποδεχθούν τον Σεμπάστιαν Λέτο στο «Ελ. Βενιζέλος».

Τετάρτη ή Πέμπτη έρχεται ο Λέτο

Ο 29χρονος άσος δεν θα βρεθεί, τελικά, απόψε στη χώρα μας, αλλά θα καθυστερήσει μια – δυο μέρες. Αύριο ή μεθάυριο θα έρθει, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την… πρώην και νυν του ομάδα.

Οπως σας έχουμε αναφέρει, ο Λέτο θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον περιμένει πως και πως. Δεν είναι ο μόνος, φυσικά, καθώς χιλιάδες φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.