ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Ξεκινήσαμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από το ξεκίνημα του «τριφυλλιού» το 2016, είναι ο Λουκ Στιλ μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του, στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στιλ: «Ξεκινήσαμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι»

Δεύτερη σερί χρονιά ο Λουκ Στιλ έδωσε το «παρών» στη Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» μέσα στο 2016 και το γεγονός που έχει ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

Για τη θητεία του στην Αγγλία και τις διαφορές με την Ελλάδα: «Παίζοντας στην Αγγλία δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος των οπαδών ανά τον κόσμο. Ερχόμενος στην Ελλάδα και αφού επισκέφτηκα αυτό το μέρος ένιωσα πολύ μεγάλο δέος. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις πως υπάρχουν οπαδοί σε όλο τον κόσμο. Νομίζεις πως προέρχονται μόνο από το Μάντσεστερ ή από το Λονδίνο ή από διαφορά μέρη της Αγγλίας».

Για τη φετινή χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί είναι βιαστικοί και περιμένουν άμεσα αποτελέσματα, όμως πιστεύω πως ο συγκεκριμένος προπονητής χρειάζεται χρόνο για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού και τις προσθήκες: «Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα ήταν αρκετά δραστήρια και απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να σχολιάσω τους νέους μου συμπαίκτες γιατί δεν τους έχω δει να αγωνίζονται. Είναι πάντως θετικό το ότι στην προπόνηση δουλεύουμε με καινούργια πρόσωπα. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά σε αυτή τη νέα εποχή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στις επόμενες εβδομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.