Τι πλήρωσε ο Παναθηναϊκός για τις εννέα μεταγραφές του Ιανουαρίου και πόσα θα του κοστίσουν ακόμα μακροπρόθεσμα; Το SDNA έκανε την έρευνα και αποκαλύπτει το οικονομικό «άνοιγμα» του Γιάννη Αλαφούζου!
Το SDNA «ξεψαχνίζει» τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών του Παναθηναϊκού και αναλύει τα χρήματα που δαπάνησε ο Γιάννης Αλαφούζος για να γεμίσει το «παζλ» του «τριφυλλιού» με τα κομμάτια που ζήτησε ο Αντρέα Στραματσιόνι.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν περίμενε τον (μεταγραφικό) Ιανουάριο που «έτρεξαν» οι «πράσινοι». Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε το… extreme makeover της ομάδας και ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του 40χρονου προπονητή, με προοπτική (και) τις επόμενες σεζόν. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ προσθήκες έγιναν και σαν… bonus ήρθε την 1η Φεβρουαρίου και το… deal με τον Σεμπαστιάν Λέτο, μία «βόμβα» που «κυνήγησε» τόσο το αφεντικό του «τριφυλλιού», όσο και ο 29χρονος Αργεντινός. Μία κίνηση που έβαλε «φωτιά» στους φίλους του Παναθηναϊκού και λειτούργησε ως το κερασάκι στην τούρτα.
Σε βάθος χρόνου, συμπεριλαμβανόμενης της εφορίας, των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και των προμηθειών των μάνατζερ το… ταμείο αναμένεται ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει την (οικονομική) υπέρβαση και να αποδεικνύει ότι έχει πεισμώσει μετά τα όλα όσα έγιναν στο πρώτο «μισό» της σεζόν.Το άμεσο κόστος μέχρι το τέλος της σεζόν; Ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ!
Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο