Ποδόσφαιρο

«Χτυπάει» ενδεκάδα ο Βιγιαφάνιες

Από την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα», ο Λούκας Βιγιαφάνιες έδειξε πως είναι έτοιμος ακόμα και για βασικός, κάτι που είναι στις σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Αργεντίνος άσος, έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα και ήταν ιδιαίτερο εντυπωσιακός, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα, για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου, με την Ξάνθη.

Σε αυτό το σενάριο, βοηθάει και ο τραυματισμός του Ολιβιέ Μπουμάλ, με τον Καμερουνέζο να μένει εκτός δράσης για τον επόμενο 1.5 μήνα, μειώνοντας τις λύσεις του Αντρέα Στραματσόνι για τα άκρα.

Ο Παναθηναϊκός, θα στερηθεί και την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό επιθετικό να έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο να κάνει «αγώνα» δρόμου, ώστε να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δυστυχώς για τον Αντρέα Στραματσόνι, αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, αφού θα λείψουν επίσης οι Ράσμους Τελάντερ, Σέρχιο Σάντσεθ (τραυματίες) και Γιώργος Κουτρουμπής που είναι τιμωρημένος.

Exit mobile version