ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ώρα 17:55: Ο παιχταράς γυρίζει σπίτι

Η μέρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Μετά από 3,5 χρόνια ο Σεμπάστιαν Λέτο γυρίζει στον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζονται για αεροδρόμιο

Ώρα 17:55: Ο παιχταράς γυρίζει σπίτι

Η μέρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο ποδοσφαιριστής που – μαζί με τον Σισέ – λατρεύτηκε όσο κανείς άλλο τα τελευταία χρόνια από την εξέδρα, ανεβαίνει το μεσημέρι στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Στις 17:55 ο Αργεντινός αναμένεται να βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» του επιφυλάσσουν μεγαλειώδη υποδοχή. Ο Λέτο αναμένεται να ζήσει στιγμές από το παρελθόν αλλά και το… μέλλον, αφού είναι δεδομένο πως η αποθέωση θα συνεχίζεται σε κάθε του παρουσία με την πράσινη φανέλα. Ο Αργεντινός, αμέσως μετά την άφιξή του, αναμένεται να πάει για ιατρικές εξετάσεις και από εκεί θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την ομάδα.

Φυσικά, το ερχόμενο Σάββατο θα είναι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» στο ματς με την Ξάνθη, ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να ζήσει ακόμα μεγαλύτερη αποθέωση από την σημερινή στο «Ελ. Βενιζέλος».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.