ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Αράποβιτς: «Νιώθω ότι ο Διαμαντίδης δεν κάνει ποτέ λάθος»

Από τον θαυμασμό για τον Διαμαντίδη μέχρι τον Ντράζεν και την ανερχόμενη γενιά του κροατικού μπάσκετ. Λίγο πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο Μάρκο Αράποβιτς της Τσεντεβίτα μιλά στο sdna.gr!

Αράποβιτς: «Νιώθω ότι ο Διαμαντίδης δεν κάνει ποτέ λάθος»

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 «έλαμψε» (15.1π., 10.3ριμπ., 3.9ασ.), υποχρέωσε scouters να κυκλώσουν το όνομά του και να το τοποθετήσουν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους. Λίγους μήνες μετά, ο Μάρκο Αράποβιτς απλώς επιβεβαιώνει την καλοκαιρινή διαπίστωση πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους ψηλούς της νέας γενιάς και βασικό παράγοντα για όσα, ευχάριστα, πρόκειται να συμβούν για τους Κροάτες στο μέλλον με την «λαμπρή» γενιά που έφτασε στη 2η θέση του κόσμου να βρίσκεται… στις επάλξεις.

Υπό τις οδηγίες του Βέλικο Μρσιτς, ο Μάρκο Αράποβιτς, γνήσιο τέκνο των φημισμένων τμημάτων υποδομών της Τσιμπόνα, κάνει το step up στη φετινή Euroleague φορώντας τη φανέλα της Τσεντεβίτα, στην οποία επέλεξε να μετακινηθεί πριν από δύο καλοκαίρια. Σε 15 αγώνες μετρά 7.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την ομάδα-έκπληξη της φετινής διοργάνωσης που έχει ήδη δύο νίκες στο Top 16 και περιμένει τον Παναθηναϊκό, για να πραγματοποιήσει… δήλωση πρόκρισης.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.