ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Στη μεγάλη επιθυμία των παικτών του για τη νίκη, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεντεβίτα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», μίλησε για τη συγκέντρωση της ομάδας για 40 λεπτά, αλλά και τη θέληση των παικτών του για τη νίκη, αν και δεν του άρεσαν τα πολλά λάθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«’Ήταν μια σημαντική νίκη. Αν θυμάται κανείς τι είπα μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα είναι ότι τώρα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία μακριά από το ΟΑΚΑ. Αυτό κάναμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε.

Το δείξαμε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα πολλά λάθη, τα οποία ήταν αβίαστα. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε και να το βγάλουμε από το παιχνίδι μας. Ίσως είναι λόγω της έλλειψης ενέργειας γιατί έχουμε μικρό ροτέισον. Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη στην περιφέρεια για να μας βοηθήσει».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.