ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Αυτή η εμφάνιση να γίνει οδηγός μας»

Να κάνουν ανάλογες εμφανίσεις όπως τη σημερινή κόντρα στην Τσεντεβίτα, τόνισε πως θέλει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και στη επόμενα ματς.

Γιάνκοβιτς: «Αυτή η εμφάνιση να γίνει οδηγός μας»

Ο Έλληνας φόργουορντ, αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που οι «πράσινοι» υπερτερούσαν έναντι των αντιπάλων τους, ενώ για τη συνέχεια τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στην Τσεντεβίτα, πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό και για τα επόμενα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι είναι μια ευκαιρία, ώστε να γυρίσουμε στο δρόμο που έχουμε επιλέξει. Θέλαμε πολύ τη νίκη, από τις προπονήσεις ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ειδικά στην άμυνά μας. Παίξαμε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές, δεν αφήσαμε τον Πούλεν να κάνει το παιχνίδι του και παίξαμε σκληρά τον Μπίλαν. 

Πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν χαμηλά σε επίπεδο ενέργειας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι οδηγός για εμάς, σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης στην άμυνα. 

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το τελευταίο του πρώτου γύρου του Top 16. Θέλουμε πολύ τη νίκη και τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να το κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.