ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εβαντζελίστα: «Να μείνω και μετά το καλοκαίρι»

Να μείνει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό θέλει ο Λούκας Εβαντζελίστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Εβαντζελίστα: «Να μείνω και μετά το καλοκαίρι»

Ο Λούκας Εβαντζελίστα σε δηλώσεις του στη Nova, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του Αντρέα Στραματσόνι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα: «Κατ’ αρχήν να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό.  Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές, διότι πέραν του ότι είναι μία μεγάλη ομάδα λειτουργεί και ως οικογένεια και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Το να βρίσκομαι εδώ μου δίνει πάρα πολύ χαρά και όταν μου πρότειναν να έρθω στον Παναθηναϊκό δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και είπα αμέσως ναι!».

Αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό με επηρέασε σημαντικά, γιατί μου αρέσει ο τρόπος της δουλειάς του, μου αρέσει επίσης και το σκεπτικό του γύρω από το ποδόσφαιρο και τους παίκτες που επιλέγει για να το υποστηρίξει, αλλά επίσης γνώριζα και ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Μίλησα με τους γονείς μου και την οικογένειά μου και από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν βλέπει τον Παναθηναϊκό ως προσωρινό βήμα στην καριέρα του: «Οχι. Από την ώρα που πήρα την απόφαση να έρθω δεν του σκέφτηκα έτσι και με αυτά που έχω δει είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μου αρέσει πολύ εδώ και ο στόχος μου είναι να παραμείνω και να συνεχίσω στην ομάδα, περισσότερο από τους έξι μήνες για τους οποίους έχω αρχικά έρθει».

Για το γεγονός ότι βρήκε δύο συμπατριώτες του και έναν πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, τον Μαμούτε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ότι θα συναντιόμασταν πάλι με τον Μαμούτε. Είχαμε εξαιρετικές σχέσεις από τη συνύπαρξή μας στη σελεσάο και το ποδόσφαιρα τα φέρνει καμιά φορά έτσι τα πράγματα.  Δεν είναι όμως μόνο η παρουσία του Μαμούτε, όλοι οι παίκτες της ομάδας με βοήθησαν πολύ να μπω στο κλίμα και ειδικότερα ο Ζέκα που μιλάει και τη γλώσσα μου.

Επίσης υπάρχουν οι Ελληνες και οι άλλοι ξένοι παίκτες, που ενώ δεν γνωρίζουν τη γλώσσα μου, έχουμε βρει έναν κοινό τρόπο να επικοινωνούμε. Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι στην ομάδα λειτουργούμε ως μία οικογένεια.  Αισθανόμαστε πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Με την ευκαιρία να πω επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ κοντά στην ομάδα, είναι φανατικοί για την ομάδα και μας δίνουν παραπάνω κίνητρο και ψυχολογία για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.