ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Πράσινος» ο Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αφού μετά τις εξετάσεις που πέρασε με επιτυχία, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, συζήτησε για διάφορα ζητήματα και στο τέλος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Ένα απ’ τα θέματα που συζήτησε με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ, ήταν και ο αριθμός που θα πάρει και αυτός θα είναι το «5».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού! Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους στη δεύτερη παρουσία του στο «Τριφύλλι». Ο Λέτο θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «5».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1986 στην πόλη Αλεχάνδρο Κορν της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λανούς το 2004. Στα 21 του πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ με την οποία τη σεζόν 2007-08 συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League. Το 2008 πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό και ένα χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ.

Με το «τριφύλλι» κατέκτησε νταμπλ την πρώτη του χρονιά, με τον Σέμπα να σκοράρει το μοναδικό γκολ του τελικού Κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Τη σεζόν 2010-11 με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο έπαιξε σέντερ φορ και σημείωσε 15 γκολ σε 17 συμμετοχές προτού τραυματιστεί. Το 2012 έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και πήγε στην ιταλική Κατάνια. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στη Λανούς ως δανεικός από την Κατάνια. Έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.