ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδόπουλος: «Παίζει ξύλο ο Ολυμπιακός»

Για μη εφαρμογή των κανονισμών και... ξύλο από παίκτες, αναφερόμενος σε αυτούς του Ολυμπιακού, έκανε λόγο ο Μάνος Παπαδόπουλος, στην κλήρωση των διαιτητών για τη 18η αγωνιστική της basket league.

Παπαδόπουλος: «Παίζει ξύλο ο Ολυμπιακός»

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ ρώτησε αν εκπαιδεύονται οι διαιτητές και ο Στέλιος Συμεωνίδης απάντησε: «Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση».

«Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ» τόνισε ο Μάνος Παπαδόπουλος, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να παίρνει το λόγο: «στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο».

«Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έκανε και ερώτηση  για τον διαιτητή, Σπύρο Γκόντα:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;», για να ακολουθήσει η απάντηση από τον Στέλιο Συμεωνίδη που προΐσταται της ΚΕΔ/ΕΟΚ: «Κατόπιν κλήρωσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.