ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ήττα εκτός προγράμματος

Απρόσμενη ήττα από τον Υδραϊκό

Σε μία αναμέτρηση όπου περιθώρια για βαθμολογική απώλεια δεν υπήρχαν, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 10-7 στην έδρα του Υδραϊκού, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε «μπελάδες» σε ότι αφορά την τετράδα του πρωταθλήματος.

Απρόσμενη ήττα από τον Υδραϊκό

Οι «πράσινοι» δεν παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και γνώρισαν μία ήττα, που τους βάζει σε «μπελάδες» ακόμα και για την τέταρτη θέση.

Το τέταρτο οκτάλεπτο του αγώνα ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, καθώς ο Υδραϊκός σε εκείνο το σημείο έκανε ένα επιμέρους σερί 4-1 και πήρε το ματς.

ÕÄÑÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2015-2016)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες δίπλα δίπλα στο σκορ, με το αποτέλεσμα μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα να είναι στο 2-2.

ÕÄÑÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2015-2016)

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποκτήσουν ένα οριακό προβάδισμα και να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 4-3, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε στον Παναθηναϊκό, που πέτυχε ένα γκολ παραπάνω και έφερε την ισοπαλία στην αναμέτρηση.

Η τελευταία περίοδος του αγώνα, ήταν κάκιστη για τον Παναθηναϊκό που σκόραρε μόλις μία φορά και με τα τρία που δέχτηκε, έχασε τελικά και το παιχνίδι με 10-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 4-1.

Υδραϊκός: Κοκκινάκης 1, Λ. Μαυρωτάς 1, Λυϊζίδης 1, Βλοντάκης 2, Λιαπάκης 2, Στελάτος 3

Παναθηναϊκός: Καπετανάκης 1, Πρίμορατς 2, Καρούντζος 1, Γ. Αφρουδάκης 2, Δ. Δερμιτζάκης 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ