ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιανκοβιτς: «Έχουμε να δώσουμε πολλά για την ομάδα»

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας και την ετοιμότητά της, μίλησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportday».

Γιανκοβιτς: «Έχουμε να δώσουμε πολλά για την ομάδα»

Ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού» που το τελευταίο διάστημα μοιάζει ανεβασμένος, μίλησε για την αναμέτρηση με την Εφές και τα σημεία που έφεραν τη νίκη στο «τριφύλλι», αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια που έχουν στην Ευρωλίγκα, ενώ καταλήγοντας επεσήμανε πως το κακό πρώτο ημίχρονο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, λειτούργησε ευεργετικά, καθώς συσπείρωσε όλη την ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Sportday»:

«Είχαμε πει ότι ο αγώνας με την Εφές ήταν το ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- αν θέλαμε να έχουμε καλή συνέχεια και να βάλουμε τις βάσεις ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την εκκίνηση της σεζόν. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι το καταφέραμε παρουσία του κόσμου μας και τους δώσαμε τεράστια χαρά».

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Η συνέχεια, το άμεσο μέλλον είναι ακόμη πιο δύσκολο. Είμαστε και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να δείχνουμε ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι πλέον ως σύνολο βγάζουμε περισσότερη ενέργεια, έχουμε πιο στοχευμένες επιθέσεις με καθαρό μυαλό, ενώ βγάζουμε βελτιωμένες, πιο πιεστικές άμυνες. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε να δώσουμε αρκετά ως ομάδα. Είμαστε εδώ! Έτοιμοι για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Σίγουρα η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει να μας βαραίνει, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία να την καλύψουμε και να γυρίσουμε υπέρ μας το σκηνικό. Το βασικό είναι λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κάνουμε ο, τι καλύτερο χρειάζεται». 

Για το αν το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, λειτούργησε θετικά για την ομάδα: «Το πρώτο ημίχρονο στο ΣΕΦ ήταν εφιάλτης και μας αφύπνισε. Θα έλεγα ότι μας έκανε καλό ο Ολυμπιακός, μας έβαλε να σκεφτούμε και να συζητήσουμε τί πρέπει να αλλάξουμε. Βέβαια σημασία έχει το μετά. Αν δεν συνεχίσουμε έτσι ή αν δεν συνεχίζουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε, οι τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα θα πάνε τσάμπα. Πρέπει να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Σημασία έχει να υπάρχει συσπείρωση, όπως και γίνεται στον Παναθηναϊκό, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.