Με αλλαγές η ενδεκάδα!

Να σοβαρευτεί…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στα Γιάννινα τον ΠΑΣ (15:00, Novasports2, Panathinaikos24.gr), με μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ατρόμητο την Τετάρτη, έμεινε ουσιαστικά εκτός στόχων. Οι πράσινοι εμφανίστηκαν τραγικοί στα τελευταία δύο παιχνίδια και απογοήτευσαν τελείως τον κόσμο τους. Σήμερα όμως αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και οφείλουν να εμφανιστούν σοβαροί και να πάρουν τη νίκη. Πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στα αγωνιστικά, ο Αντρέα Στραματσόνι, υπολογίζει και πάλι τους Κουτρουμπή και Ζέκα ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Γιούρι Μαμούτε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Επιπρόσθετα, μαζί με τους τραυματίες Πέτριτς, Εβαντζελίστα, Μπουμάλ και Σαντσεθ, εκτός αποστολής έμεινε και ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Τέλος η πιο πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Κουτρουμπή (Μολέδο), Τελάντερ, Ζέκα, Εσιέν (Λαγό), Αμπέντ, Π. Βλαχοδήμο (Μαμούτε), Καλτσά και Μπεργκ.

Exit mobile version