ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός το Σαββατοκύριακο

Η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ έφερε «χαμόγελα», την ίδια στιγμή που για τον Ερασιτέχνη τελείωνε ένα κακό αγωνιστικά Σαββατοκύριακο σε ομαδικό επίπεδο, με εξαίρεση το μπάσκετ γυναικών. Δείτε όλα όσα έκαναν τα τμήματα του Παναθηναϊκού αυτό το διήμερο.

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός το Σαββατοκύριακο

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, πέτυχε εμφάτικη νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Την ίδια ώρα, οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, γνώριζαν ήττες στη Θεσσαλονίκη από Ηρακλή και Άρη αντίστοιχα, ενώ στο πόλο ήρθε η απρόσμενη ήττα από τον Υδραϊκό.

Την «παρτίδα» για τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, έσωσε η ομάδα μπάσκετ γυναικών, που πήρε μεγάλη νίκη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» επί του Ιπποκράτη, με τον κόσμο να δίνει όπως πάντα, δυναμικό «παρών».

Ο Μπεργκ πήρε το «όπλο» του

Ο Παναθηναϊκος, πήγε στα Γιάννενα με μοναδικό στόχο το διπλό και με τον Μάρκους Μπεργκ σε μεγάλα κέφια, πήρε σπουδαία νίκη με 3-0. Εκ των κορυφαίων και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που έβαλε το πρώτο του γκολ με τα «πράσινα». Νίκη ψυλογογίας ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Ηττα και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο
Παναθηναϊκός: Ηττα και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο 196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ροπαλιά» που τον στέλνει εκτός τετράδας

Το κακό του πρόσωπο, έδειξε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ, από έναν αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή. Δύσκολη η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, για τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Επιστροφή στις επιτυχίες

Μπροστά στον κόσμο του, που βρέθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», το «τριφύλλι» πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Ιπποκράτη με σκορ 79-30 και επέστρεψε στις επιτυχίες, στο πρώτο «τρίποντο» με τον Κώστα Παπαδόπουλο στον πάγκο.

Δεν «εμφανίστηκε» στη Θεσσαλονίκη

Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0 σετ για τις «πράσινες» του Γιώργου Ρούση, στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει απογοήτευση, μετά από ένα σερί συνεχόμενων καλών εμφανίσεων.

Σε ένα οκτάλεπτο έχασε το ματς

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, κρίθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Υδραϊκό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 10-7, μετά από ένα επιμέρους 4-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.