ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να δίνουμε και την ψυχή μας»

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ, το ντέρμπι που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο, μίλησε ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Να δίνουμε και την ψυχή μας»

Ο μέσος των «πρασίνων», σχολίασε την αντίδραση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, μετά τη σημερινή νίκη στα Γιάννενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού στην κάμερα της Nova:

«Χρειαζόταν αντίδραση και νομίζω το κάναμε. Μετά τον Ατρόμητο όλοι ήμασταν απογοητευμένοι. Μιλήσαμε μεταξύ μας και μέσα στην εβδομάδα και με τον προπονητή, ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται δύο χρόνια να είμαστε η ομάδα που είμαστε, να έχουμε ψυχή και πάθος και να μην το βγάζουμε φέτος καθόλου. Αυτό ήταν και το κλειδί σήμερα και γι αυτό πήραμε τη νίκη.

Και με δέκα παίκτες δείξαμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να δίνουμε το 100%, να δίνουμε όλοι την ψυχή μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι οι νίκες και το καλό ποδόσφαιρο πιο μετά θα έρθει. Το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα. Δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος. Από εκεί και πέρα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και πιο σημαντικό είναι να παίζουμε με το ίδιο πάθος που παίξαμε σήμερα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν είχαμε αυτό το πρόσωπο και πριν τέσσερις μέρες θα ήταν διαφορετικά στον Ατρόμητο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω έγινε ό,τι έγινε, απογοητευτήκαμε πάρα πολύ, μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να δείξουμε μια αντίδραση. Το κάναμε με ΠΑΣ αλλά χρειάζεται και συνέχεια. Έχουμε ντέρμπι μπροστά μας, είναι καλό αυτό, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που έρχεται: «Σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε και για τον κόσμο που τον έχουμε πικράνει. Νομίζω ότι όπως τελειώσαμε σήμερα θα συνεχίσουμε με τον ΠΑΟΚ και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.