ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απών» και πάλι ο Κοντονής!

Για Κοντονή στο Χαλάνδρι

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Τετάρτης, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους για το «λουκέτο» στη θύρα 13. Βέβαια γι' άλλη μία φορά ο Σταύρος Κοντονής ήταν «απών» .

Για Κοντονή στο Χαλάνδρι

Περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν το απόγευμα έξω από  δημαρχείο του Χαλανδρίου. Οι φίλοι των «πρασίνων» είχαν ενημερωθεί ότι ο Σταύρος Κοντονής θα μιλήσει σε εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη και έδωσαν το «παρών» για να εκφράσουν την οργή τους και την αντίθεσή τους στην υπουργική απόφαση, με την οποία μπήκε «λουκέτο» στη θύρα 13.

Βέβαια ο Υφ. Αθλητισμού δεν βρισκόταν εκεί και έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ