ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κομίνης σφυρίζει στο ντέρμπι

Τους διαιτητές της 23ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ, με τον Γιώργο Κομίνη να ορίζεται στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Κομίνης σφυρίζει στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τον ορισμό των διαιτητών για 23η αγωνιστική της Super League και έστειλε τον Κομίνη στο ντέρμπι της Λεωφόρου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους ορισμούς θα δει το όνομα του κατηγορούμενου για την εγκληματική οργάνωση, Αλέξανδρου Δημητρόπουλου να επιστρέφει μετά την «ξεκούραση» της μιας εβδομάδας, ενώ στον «πάγο» μπήκαν ο Καλογερόπουλος που σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, καθώς και ο επόπτης Γρεβένης.

Αναλυτικά οι ορισμοί

20/2 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Κιοτζένης, (Φραγκιαδάκης, Δουδούμης, 4ος Δημητρόπουλος) 20/2 Λεβαδειακός-Καλλονή: Σελίμος (Τάτσης, Χουσκόγλου, 4ος Κατσικογιάννης) 20/2 Ηρακλής-ΑΕΚ: Σπάθας (Πετρόπουλος, Καραγκιζόπουλος, 4ος Καραντώνης) 21/2 Πλατανιάς-Παναιτωλικός: Κουκουλάκης (Κουντουρέλης, Δόσης, 4ος Ρατσιάτος) 21/2 Ξάνθη-Πανθρακικός: Μήτσιος (Γεωργιάδης, Καραϊσαρίδης, 4ος Τριαντάφυλλος) 21/1 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Κύζας (Σίπκας, Τσολάκης, 4ος Αρετόπουλος) 21/1 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Κομίνης (Μαγιάννης, Καλφόγλου, 4ος Παπαπέτρου) 22/2 Βέροια-Πανιώνιος: Παππάς (Μερκενίδης, Πάτρας, 4ος Σκουλάς)

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.