ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το έχασε το μπόνους ο Εσιέν

Χάνει μπόνους 500 χιλιάδων ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν, δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο 65% των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού για φέτος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να χάσει ένα μπόνους, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ.

Χάνει μπόνους 500 χιλιάδων ο Εσιέν

Ο Γκανέζος μέσος, πέρα από τις 700 χιλιάδες που θα πάρει όπως αναφέρει και το συμβόλαιο του, θα μπορούσε να εισπράξει άλλες 500, σε περίπτωση που συμπλήρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τους «πράσινους», τη σεζόν που «τρέχει».

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατό να συμβεί, καθώς ο Εσιέν έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος των αγώνων του «τριφυλλιού» και ακόμα και αν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε, δεν αρκεί για να συμπληρωθεί ο αριθμός, όπως αναφέρει και η «Sportday».

Ο Εσιέν, ακόμα και αν πάρει λεπτά συμμετοχής σε όλους τους αγώνες, θα φτάσει στο 55,3%, ενώ μέχρι τώρα έχει φτάσει στο 38,2% των συμμετοχών, με 13 συμμετοχές σε 34 αγώνες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.