ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Με φωνή και ψυχή ραντεβού στην Κυψέλη»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί αύριο (27/2, 21.00) στο κλειστό της Κυψέλης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να στηρίξει τους παίκτες με τη φωνή του, ενώ ενημερώνει και για τη διάθεση των εισιτηρίων.

«Με φωνή και ψυχή ραντεβού στην Κυψέλη»

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ο.Σ.Φ.Π. αύριο Σάββατο 27/2 και ώρα 21:00 στο κλειστό του Πανελληνίοιυ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα», ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας τα εξής:

Εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα θα διατίθενται στη γραμματεία του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σήμερα έως τις 20:00 και αύριο 11:00 – 18:00.  Αύριο, όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου, από τις 19:30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως, ώστε να  αποφευχθεί κάθε είδους ταλαιπωρία και όλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

*Απαγορεύεται η ρίψη οποιοιδήποτε αντικειμένου ή οποιαδήποτε ενέργεια η οποία θα παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Επισημαίνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ρητή εντολή για διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον  προσώπων κ.α.

Η ομάδα μας είναι ΑΗΤΤΗΤΗ όσες φορές αγωνίστηκε φέτος στο κλειστό της Κυψέλης με ΕΣΑΣ στις κερκίδες και για αυτό οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε την έδρα μας, ώστε να έχουμε σε κάθε αγώνα τον ΚΟΣΜΟ μας, που αποτελεί τον κορυφαίο «ΠΑΙΚΤΗ» σε κάθε αναμέτρηση.

Ραντεβού στην Κυψέλη με ΦΩΝΗ και ΨΥΧΗ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.