ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο με τους νέους»

Λίγο πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει για τη Μάλαγα, ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για τις νέες μεταγραφές και τις βοήθειες που έχουν δώσει, τονίζοντας πως πλέον η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο.

Φώτσης: «Δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο με τους νέους»

Ο έμπειρος άσος των «πρασίνων», αναφέρθηκε παράλληλα, στα δυνατά σημεία της Μάλαγα και στο τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, για να φύγει με τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Φώτση:

«Η αλήθεια είναι ότι οι νέοι παίκτες δίνουν βοήθεια σε όλους μας άρα και στην ομάδα. Δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Η Μάλαγα ειδικά στην έδρα της θα θελήσει να τρέξει, θα πάει σε γρήγορες επιλογές με πολλές προσωπικές προσπάθειες και πολύ σουτ. Το σίγουρο για εμάς είναι ότι πρέπει για σαράντα λεπτά να έχουμε μάτια ανοιχτά και αυτό γιατί αν επιτρέψουμε στους Ισπανούς να τρέξουν τότε μπορεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξουν το σκορ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.