ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διεθνής και πάλι ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ, θα βοηθήσει την Αλγερία στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, για ένα διάστημα εννέα ημερών (21-30 Μαρτίου).

Διεθνής και πάλι ο Αμπέντ

Ο μέσος του «τριφυλλιού» κέρδισε θέση στην Εθνική του ομάδα και κλήθηκε να βοηθήσει στις αναμετρήσεις με την Αιθιοπία, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Η Αλγερία η οποία θα αντιμετωπίσει την Αιθιοπία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα 2017, μεε το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 25/03 στη Μπλίντα και τον επαναληπτικό στις 29 του ίδιου μήνα, στην Αντίς Αμπέμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.