ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μην τους κάνουμε το χατίρι»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ο. Θήρας στο βόλεϊ Γυναικών!

«Μην τους κάνουμε το χατίρι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Α.Ο. Θήρας στο βόλεϊ Γυναικών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας και να τους υπενθυμίσει ότι απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον προσώπων κ.α.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 11/3/2016,  κλήση σε απολογία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΠΕ, για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα κόντρα στον Γ.Σ. Ηλιούπολης στις 19/12/2015!

Το γεγονός ότι η κλήση έφθασε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. τόσο ετεροχρονισμένα, μας βάζει σε σκέψεις ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο στόχαστρο ενόψει των playoff. Είναι ενδεικτικό ότι η προηγούμενη κλήση για απολογία για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, είχε φθάσει στο Σύλλογο στις 16/2, οκτώ ημέρες δηλαδή μετά το παιχνίδι.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να διαφυλάξουν την έδρα μας και να δείξουν  τη στήριξή τους με τη δυναμική τους παρουσία.

Η κατάμεστη έδρα μας σε κάθε αγώνα στο κλειστό του Πανελληνίου  και η διεξαγωγή  των αναμετρήσεων κάτω από άψογες συνθήκες, μάλλον ενοχλεί και κάποιοι έχουν βάλει στόχο να στερήσουν από την ομάδα μας το πιο σημαντικό της «όπλο», τους οπαδούς μας.

Μην τους κάνουμε το χατίρι ….”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.