ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Νίκη και για τους φιλάθλους μας»

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στη σημασία της νίκης στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο και χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν.

Ζέκα: «Νίκη και για τους φιλάθλους μας»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη και για τον κόσμο, αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στο Novasports:

Για το αν είναι το ματς της χρονιάς το αυριανό ντέρμπι: «Είναι όντως ένας από τους πιο σημαντικός, ή ο πιο σημαντικός αγώνας, που θέλει να δει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας».

Για το πού μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Η ομάδα που θα παλέψει περισσότερο, θα τρέξεθι περισσότερο και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Ελπίζω να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός».

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο της ομάδας: «Η σεζόν δεν πήγε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για να χαρούν με όλα αυτά που γίνονται. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για μία καλή ομάδα, μία καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία παίζει καλά και αμύνεται πολύ καλά και βάζει γκολ. Από εκεί και πέρα, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας όλα αυτά δεν μετρούν και εγώ προσβλέπω στη νίκη της ομάδας μου».

Για τον Μάρκο Σίλβα, που είναι και συμπατριώτης του: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάνει μία καλή δουλειά, έχει σπάσει πολλά ρεκόρ με την ομάδα του και κάνει σωστή δουλειά. Εμείς προσβλέπουμε στη νίκη και θέλουμε να χαλάσουμε την καλή δουλειά του κύριου Σίλβα, και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο πρώτος αγώνας δεν έγινε. Θα γίνει ένα παιχνίδι, που όλοι οι παίκτες περιμένουμε και να εξελιχθούν όλα ομαλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το μέλλον του: «Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για την επέκταση της συνεργασίας μας. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου που βρισκόμαστε εδώ. Θα δούμε πώς θα φέρει τα πράγματα το μέλλον, τι θα πει ο σύλλογος και θα συζητήσουμε όλες οι πλευρές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.