ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κουμπάρος στην Κρήτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν κουμπάρος σε παραδοσιακό γάμο στην Κρήτη, καθώς την Παρασκευή (11/3) πάντρεψε ζευγάρι στα Ανώγεια!

Κουμπάρος στην Κρήτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Pics)

Οι δύο νέοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου που είχε όμως μια διαφορετική χροιά καθώς κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι και αδερφικός φίλος του γαμπρού.

dimitris_gamos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντρεψε το ζευγάρι που έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Μια ευτυχία  την οποία και θα ολοκληρώσει ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας καθώς η Ειρήνη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ενώ σε πελάγη ευτυχίας και ο μπαμπάς της νύφης, ο αγαπητός παπά-Ανδρέας που συγκινημένος πήρε μέρος στην τέλεση του μυστηρίου της κόρης του με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

12806085_10207440619806976_7097432651764515863_n

Με το πέρας του μυστηρίου, η συνέχεια δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης των Αρχανών το οποίο επέλεξε  το ζευγάρι για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες καλεσμένους που το τίμησαν με την παρουσία τους στην διάρκεια ενός γλεντιού όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Αρκεί να αναφερθεί ότι στο κέντρο διασκέδασης παρευρίσκοντο άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου ακόμα και από το εξωτερικό και οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον παπά Ανδρέα στα Ανώγεια, στην διάρκεια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ. Επίσης άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, αλλά και προσωπικότητες  από τον χώρο των γραμμάτων και του πολιτισμού.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από την απαστράπτουσα νύφη και τον γοητευτικό γαμπρό τα βλέμματα είχαν επικεντρωθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου και ανιψιό του Θανάση Γιαννακόπουλου, που είναι οι ιδιοκτήτες της  «Βιανέξ», της μεγαλύτερης σήμερα ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και αποτελεί πλέον τον συνεχιστή της δυναστείας που έχτισαν ο πατέρας του και οι θείοι του, τόσο στη «Βιανέξ», όσο και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

gamos4
gamos3

Πάντως και χθες η προσοχή του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, στράφηκε πέραν του μυστηρίου και στον αγώνα που έδινε η ομάδα του με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Μάλιστα κάποια στιγμή χρειάστηκε να σηκωθεί από το τραπέζι που κάθονταν με την οικογένεια του και ανθρώπους που είχαν έρθει από την Αθήνα, προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για το ματς με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην ικανοποιεί τελικά τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

gamos2
gamos1
dimitris_gamos1_0

Πηγή: Neakriti.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.