ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΕΒΡΑΖΑΝ» ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά το τέλος του ντέρμπι, κατέβηκε στα αποδυτήρια του "Γ.Καραϊσκάκης" και μίλησε στους παίκτες.

Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν απογοητευμένος από την έκβαση του ντέρμπι, αλλά παρόλα αυτά βρέθηκε στα αποδυτήρια και είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες :  «Παίξατε δυνατά όλοι σας».

Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν και το καλύτερο, τόσο λόγω της ήττας όσο και λόγω της διαιτησίας του Κύζα. Στο «τριφύλλι» φωνάζουν για αρκετές φάσεις, με κυριότερες αυτή του γκολ της ισοφάρισης από τον Καμπιάσο και τη μη αποβολή του Μιλιβόγεβιτς. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση αργά χθες βράδυ κάνοντας λόγο για… αποστολή που εξετελέσθη από τη διαιτησία.

Τέλος, ο Μάρκους Μπεργκ έδειχνε στους συμπαίκτες του τα σημάδια από τα χτυπήματα των παικτών του Ολυμπιακού, που σε πολλά απ’ αυτά δεν δόθηκε καν φάουλ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.