ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάικλ Εσιέν: Το ακριβό μου παλτό…

Ο Εσιέν ήταν το μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού, αλλά αποδείχθηκε... παλτό και μάλιστα πάρα πολύ ακριβό που πλέον το κρεμάει στην ντουλάπα! Πόσο στοιχίζει το κάθε του λεπτό.

Μάικλ Εσιέν: Το ακριβό μου παλτό...

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος την 1η Ιουνίου του 2015 πάτησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του τριφυλιού.

Ο Εσιέν ήταν η πράσινη ελπίδα για κάτι καλό φέτος στον Παναθηναϊκό, αλλά ο «Μιχαλάκης» δεν δικαίωσε τις προσδοκίες έχοντας και αρκετά εξω αγωνιστικά θέματα όπως ήταν η μπαργούμαν στο Μπουρνάζι.

Ο Μίκαελ Εσιέν θα μνημονεύεται για χρόνια ως ο σούπερ σταρ που ήρθε στην Ελλάδα, αλλά αποδείχθηκε παλτό και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος το ακριβοπληρώνει για να… κάθεται!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.