ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Άνταμ Πίτι… Παναθηναϊκός (Pic)

Έναν πολύ ιδιαίτερο φίλαθλο απέκτησε ο Παναθηναϊκός στο Εδιμβούργο. Ο κύριος της φωτογραφίας με το πράσινο σκουφάκι δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο ρέκορντμαν του πρόσθιου, Άνταμ Πίτι.

Ο Άνταμ Πίτι… Παναθηναϊκός (Pic)

Λίγο μετά την επίτευξη του 59.55 που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος, ο Δημήτρης Κουλούρης βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο των παγκόσμιων ρεκόρ στα 50 και τα 100μ. πρόσθιο. Ο σεμνός χαρακτήρας του Πίτι αλλά και το γεγονός ότι ήταν πολύ προσιτός, ήταν από τα στοιχεία που έκαναν εντύπωση στον κολυμβητή του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ ολοκληρώνοντας την κουβέντα τους αντάλλαξαν σκουφάκια. Ο Πίτι φόρεσε το πράσινο με το τριφύλλι του Παναθηναϊκού και ετοιμάστηκε για τη βουτιά… αποθεραπείας στη βοηθητική πισίνα του κολυμβητηρίου του Εδιμβούργου, προσφέροντάς μας μία μοναδική εικόνα.

peaty-Αντίγραφο

Πηγή: Aquaplanet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.