ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Για πάντα στο «τριφύλλι»

Θέλουν να «δέσουν» Λέτο

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, είναι έτοιμοι να καλέσουν σε συζητήσεις τον Σεμπάστιαν Λέτο, με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Θέλουν να «δέσουν» Λέτο

Ο Αργεντινός άσος, από τα πρώτα του παιχνίδια μετά την επιστροφή του στην ομάδα, έδειξε πως μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες στο «τριφύλλι», κάτι που φάνηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να θέλει να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Λέτο, στην επιστροφή του στην ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στα πρώτα του παιχνίδια και δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να «δέσει» τον παίκτη με νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2019, όπως αναφέρει και η «Πράσινη».

Από τη μεριά του ποδοσφαιριστή, υπάρχει θετική σκέψη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς ο Λέτο δεν ξεχνάει πως σε μία δύσκολη περίοδο για εκείνον, ο Παναθηναϊκός στάθηκε δίπλα του και του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην ομάδα, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η σχέση του με τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.