ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα πορείας

Οι «Fantastic Four» (vids, pics)

Σε ένα παιχνίδι όπως το αποψινό με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τις λύσεις στους παίκτες που τον έχουν «οδηγήσει» μέχρι εδώ, αλλά και στον Έλιοτ Ουίλιαμς, αν φυσικά ο Αμερικανός καταφέρει να αγωνιστεί. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Οι «Fantastic Four» (vids, pics)

Λένε πως στα μεγάλα παιχνίδια, χρειάζεσαι τις σπουδαίες προσωπικότητες για να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Και ο φετινός Παναθηναϊκός, δείχνει να είναι γεμάτος από τέτοιες, χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε τον απόλυτο ηγέτη του «τριφυλλιού» εδώ και χρόνια, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» είναι αυτός που με την απόδοση του μπορεί να αλλάξει τη ροή σε έναν αγώνα, αλλά εκείνοι που μέχρι τώρα έχουν σταθερά καλή απόδοση στο Top-16, είναι οι Νικ Καλάθης, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζέιμς Γκιστ και φυσικά ο εντυπωσιακός Έλιοτ Ουίλιαμς.

ÊÁËÁÈÇÓ ËÏÊÏÌÏÔÉÂ ÊÏÕÌÐÁÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Ο διεθνής πλέι μέικερ, είναι ο οργανωτής του Εξάστερου και ένας εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή Euroleague. Ο Καλάθης, έχει εντυπωσιακούς αριθμούς στα παιχνίδια του Top-16, μετρώντας 8.9 πόντους ανά αγώνα και 5.9 ασίστ, ενώ παράλληλα μετράει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 10 ματς του Top-16, αφού εκτός όλων των άλλων είναι και πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι.

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντικές βοήθειες, προσφέρει φυσικά και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που είναι το σημείο αναφοράς για το «τριφύλλι» μέσα στο ζωγραφιστό με 14 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μ.ο. στα δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει οι «πράσινοι» στη φάση του Top-16.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÏÊÏÌÏÔÉÂ ÊÏÕÌÐÁÍ

Ακολουθεί, ο άνθρωπος που βγάζει όλη του την ενέργεια στο παρκέ και ξεσηκώνει τον κόσμο με τις εντυπωσιακές φάσεις που προσφέρει. Ο λόγος φυσικά για τον Τζέιμς Γκιστ, που με 9.8 πόντους ανά αγώνα, είναι μία από τις σταθερές μονάδες του Εξάστερου.

ÃÊÉÓÔËÏÊÏÌÏÔÉÂ ÊÏÕÌÐÁÍ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Τέλος, ο απολαυστικός Έλιοτ Ουίλιαμς που πολύ γρήγορα κατάφερε να μπει στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού, καθώς σε μόλις 3 αγώνες στο Top-16, έχει καταφέρει να έχει μ.ο. πόντων, τον εντυπωσιακό αριθμό των 15.7 ανά αγώνα.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν προσφέρουν, όπως για παράδειγμα ο Τζέιμς Φελντέιν, αλλά όπως και να το κάνουμε οι τέσσερις που αναφέραμε πιο πάνω, πάντα μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αναμένεται να είναι και πάλι οι παίκτες «κλειδιά» για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ÃÏÕÉËÉÁÌÓ ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.