ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο πλευρό της ομάδας!

Οι Ηλίας Μιχαλαριάς, Σωτήρης και Γιάννης Ντάνος και ο Γιέσπερ Γουίκστρομ, αφού παρακολούθησαν την αναμέτρηση των Κορασίδων με τον Κρόνο, ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ γυναικών, στη Λευκάδα για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πλευρό της ομάδας!

Η ομάδα μπάσκετ των γυναικών βρίσκεται ήδη στη Λευκάδα ενόψει του Φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και αύριο τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς όσο και οι Σωτήρης και Γιάννης Ντάνος αλλά και ο Σουηδός Γιέσπερ Γουίστκρομ ακολούθησαν την αποστολή του Ερασιτέχνη, αφού πρώτα παρακολούθησαν, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» τις προσπάθειες της ομάδας κορασίδων του «τριφυλλιού», απέναντι στον Κρόνο Γέρακα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι Σωτήρης και Γιάννης Ντάνος αγαπούν και νοιάζονται για τον Παναθηναϊκό, γεγονός που αποδεικνύεται από την συνεχής οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη και των τμημάτων του.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδιο πράττει φυσικά και ο Σουηδός επιχειρηματίας,  Γιέσπερ Γουίστκρομ, ο οποίος βοηθάει κι αυτός οικονομικά το σύλλογο.

Με την παρουσία τους φυσικά στην Λευκάδα, δείχνουν έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για τον Ερασιτέχνη, σε μία περίοδο που άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί τον έχουν… ξεχάσει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.