ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Ανυπομονώ»!

Την ανυπομονησία του να παίξει για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο νεαρός τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Τι δήλωσε για την συνύπαρξή του με τον αδερφό του, Παναγιώτη και πως βιώνει την εμπειρία σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Ανυπομονώ»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας

Για τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος, η δουλειά είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε δυνατά και χαίρομαι που είμαι εδώ».

Για το πώς νιώθει που είναι στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του, Παναγιώτη και αν τον βοηθάει ώστε να προσαρμοστεί πιο εύκολα: «Είναι ωραίο να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον αδερφό σου. Με βοηθάει και τον βοηθάω στην προπόνηση, αλλά και όχι μόνο. Είναι καλό το να παίζεις με μέλος από την οικογένεια σου στην ίδια ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στη θέση του τερματοφύλακα: «Σε κάθε προπόνηση πρέπει να δώσεις ό,τι καλύτερο έχεις. Ο καθένας θέλει να γίνεται καλύτερος από τον άλλον και ο κάθε τερματοφύλακας μαθαίνει περισσότερα με αυτόν τον τρόπο».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ανυπομονεί για την πρώτη του συμμετοχή: «Ναι, ανυπομονώ».

Για το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι, αλλά και πριν τον Ηρακλή: «Το κλίμα είναι καλό. Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε, αν παίξουμε την μπάλα που μπορούμε θα νικήσουμε τον Ηρακλή».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να κερδίσει: «Ναι, πρέπει να μπουν τα γκολ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται και η καλή τακτική».

Για το αν λείπει κάτι από τον αδερφό του ώστε να γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό: «Είναι καλός παίκτης, έχει καλή τεχνική. Είναι νεαρός, κάθε παίκτης μπορεί να μάθει πράγματα και πιστεύω ότι θα τα μάθει εδώ και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναγιώτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.