ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Μεγάλος ηγέτης ο Διαμαντίδης…»

Ως μεγάλο ηγέτη και τεράστιο αθλητή, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Έλιοτ Ουίλιαμς, σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έλαβε χώρα χθες στο ΟΑΚΑ.

Ουίλιαμς: «Μεγάλος ηγέτης ο Διαμαντίδης…»

Η Microsoft, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δημιούργησε ένα νέο κινητό τηλέφωνο, που φέρει την υπογραφή και το όνομα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, στο οποίο παραβρέθηκαν όλοι οι συμπαίκτες του μεγάλου αρχηγού, ο Έλιοτ Ουίλιαμς, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον εαυτό του και τους στόχους του, με την πράσινη φανέλα.

Όσα είπε ο Έλιοτ Ουίλιαμς στο περιθώριο της εκδήλωσης:

Για το event και το γεγονός, πως ο Διαμαντίδης έγινε… application:

«Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει, είναι ένας σημαντικός αθλητής της ομάδας μας και απόψε είναι μια σπουδαία βραδιά».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν είχες ένα κινητό με την υπογραφή ενός παίκτη, ποιος θα ήταν αυτός:

«Έχω και εγώ πρότυπα, αθλητές με τους οποίους μεγάλωσα, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Πένι Χάρνταγουεϊ, ο οποίος κατάγεται από την ίδια πόλη με μένα, στις ΗΠΑ. Ήμουν τυχερός που τους έζησα, ήταν τα δικά μου είδωλα στο μπάσκετ».

Για την γρήγορη προσαρμογή του και την ατυχία του με τον τραυματισμό:

«Είμαι πολύ καλά τώρα, έπαιξα χθες (σσ προχθές) παρότι είχα έναν τραυματισμό, αλλά ήθελα να παίξω και να βοηθήσω, από τη στιγμή που ήμουν οκ και αυτό έκανα».

Για το αν ρώτησε όταν ήρθε στην Ελλάδα, αν η μπάλα εδώ, είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από το NBDL:

«Η μπάλα στο ΝΒΑ και στο NBDL είναι λίγο πιο βαριά, μου πήρε λίγο να το συνηθίσω αυτό, προφανώς και εδώ μπάσκετ παίζουμε, αλλά έχει μια διαφορά, δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να το συνηθίσω, ειδικά στο μακρινό σουτ».

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό:

«Προφανώς το 7ο αστέρι στη φανέλα, κερδίσαμε το κύπελλο και φυσικά υπάρχει και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε στο Final-4, προχωράμε βήμα-βήμα και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Είναι μεγάλος ηγέτης. Είναι ήσυχος άνθρωπος εκτός παρκέ, αλλά μέσα σε αυτό, κάνει πολλά. Μου μιλάει την ώρα του ματς, με βοηθάει, είναι μεγάλος παίκτης και το έδειξε αυτό  και πάλι χθες (σσ προχθές)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.