ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προκρίθηκαν οι Παίδες στη Γ΄ φάση του πρωταθλήματος

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης Παίδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. προκρίθηκε στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας το εμπόδιο του πρώτου ομίλου Αττικής.

Προκρίθηκαν οι Παίδες στη Γ΄ φάση του πρωταθλήματος

Ιδανικό ξεκίνημα για το Τριφύλλι, που στην πρεμιέρα επιβλήθηκε άνετα με 11-3 του Γ.Σ.Περιστερίου, ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια με τις νίκες επί του Εθνικού με 11-5 και του Άλμα Club με 19-5.  Ο τελευταίος αγώνας κόντρα στον εξίσου ισχυρό Πανιώνιο ήταν αυτός που θα έκρινε την 1η θέση του ομίλου αλλά η ομάδα μας γνώρισε τη μοναδική της ήττα στις λεπτομέρειες με 6-5, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση του ομίλου.

Ο προπονητής της ομάδας μας Νάσος Ηρειώτης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων: «Το ιδανικό θα ήταν να εξασφαλίσουμε την 1η θέση του ομίλου που θα μας έδινε και τη θέση του επικεφαλής στην επόμενη κλήρωση αλλά συνολικά η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι με μια καλή κλήρωση θα πάμε ακόμα πιο ψηλά και θα φτάσουμε στην τελική φάση που είναι και ο πρώτος μας στόχος».

Η Γ’ φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων θα διεξαχθεί 8-10/4 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/3 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας:

Παναθηναϊκός Α.Ο – Γ.Σ Περιστερίου 11-3

Παναθηναϊκός Α.Ο – Εθνικός ΟΦΠΦ 11-5

Παναθηναϊκός Α.Ο – Άλμα Club 19-5

Παναθηναϊκός Α.Ο – Πανιώνιος Γ.Σ 5-6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.