ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Νίκη για να τονώσουμε την ψυχολογία μας»

Ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού Φίλιππος Καραμπέτσος, με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Γλυφάδα (23/03, 19:00) και όπως τόνισε η ομάδα θα πάρει τη νίκη μόνο αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και ήρεμη.

«Νίκη για να τονώσουμε την ψυχολογία μας»

Ο έμπειρος αθλητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων» και επεσήμανε πως η αναμέτρηση κόντρα στη Γλυφάδα, θα είναι καθοριστική για την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας των «πρασίνων»:

«Είναι η δεύτερη εβδομάδα που διανύουμε έχοντας να φέρουμε εις πέρας διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι στη Γλυφάδα, κόντρα σε μία νεανική και φιλόδοξη ομάδα, η οποία παλεύει εξίσου σε όλους τους αγώνες.

Εμείς από την πλευρά μας, φτάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε εμπεδώσει και βελτιώσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι ο Κονγουέι και ο Τοράκης κάνουν προετοιμασία με την Εθνική ομάδα του Καναδά ενόψει του προολουμπιακού.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, εάν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας, θα φτάσουμε στη νίκη, που θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να εξασφαλίσουμε την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ θα μας τονώσει και ψυχολογικά για την αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στη Βουλιαγμένη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.