ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι επιθετικός θα αναζητηθεί;

Αν ο ΠΑΟ κινηθεί για αντι-Πέτριτς τι αγωνιστικά στοιχεία θα θέλει από τον καινούργιο φορ ο «Στράμα»;

Τι επιθετικός θα αναζητηθεί;

Ο Μλάντεν Πέτριτς δήλωσε πρόσφατα ότι ο προπονητής του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του άλλο ένα χρόνο, πλην όμως στο ρεπορτάζ φαίνεται η πρόθεση της διοίκησης να μην τον ανανεώσει.

Ο ΠΑΟ σίγουρα θα πάει για κυνηγό το καλοκαίρι, περιμένοντας να δει και τα θα συμβεί με την περίπτωση Μπεργκ (ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι η ΠΑΕ θ’ αρνηθεί σούπερ προτάσεις για τον Μάρκους αν ο τελευταίος «βγάλει μάτια» με την Σουηδία στο τουρνουά της Γαλλίας).

Με δεδομένο πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο Κλωναρίδης δεν μπορεί να παίξει κορυφή (αδυνατεί να παίξει με πλάτη) κι ο Λέτο -μετά τον τραυματισμό του-είναι προτιμότερο να παίζει μπροστά με παρτενέρ ο Στραματσόνι καλείται ν’ αποφασίσει τι τύπο ποδοσφαιριστή θα αποκτήσει. Πλην του Μπεργκ και του Πέτριτς ο επόμενος καθαρόαιμος στράικερ που διαθέτει είναι ο Γιούρι Μαμούτε.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Βραζιλιάνο μπροστά κερδίζεις σε όγκο, δύναμη αλλά η ανάπτυξή σου ρέπει προς τη νωχελικότητα αφού ο βαρύς Βραζιλιάνος δεν μπορεί να προσφέρει κουβαλώντας μπάλα ή βγαίνοντας εκτός περιοχής. Ο Μπεργκ δύναται να παίξει με πλάτη αλλά και να βγει γρήγορα στην κόντρα ενώ η τέλεια τεχνική του μπορεί να τον μετατρέψει σε «φάρο» για τους συμπαίκτες του, οι τελευταίοι μπορούν ν’ ακουμπούν τη μπάλα πάνω του κι αυτός ή να την προστατεύει ή να τη «σπάει» δημιουργώντας αυτοματισμούς και βελτιώνοντας την ανάπτυξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.