ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο «Π.Γιαννακόπουλος» με Τερψιθέα

Την Τερψιθέα Γλυφάδας στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού , στην 1η αγωνιστική της Β' φάσης των play off της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Στο «Π.Γιαννακόπουλος» με Τερψιθέα

Ο Παναθηναϊκός στην κανονική φάση του Πρωταθλήματος τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Την Κυριακή αυτή λοιπόν ξεκινάει η φάση των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ Γυναικών που είναι και η σημαντικότερη. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως και να ήρθε αυτή, στο «πράσινο» στρατόπεδο μαζεύουν τις…δυνάμεις τους και καλούνται να αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 15:00 στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» την ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας.

Οι «πράσινες» θέλουν την νίκη στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.