ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Ιτούρα ο αντί-Εσιέν (vids)

Την περίπτωση του Μανουέλ Ιτούρα, «παρακολουθεί» ο Παναθηναϊκός, για τη θέση του αμυντικού χαφ, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Ιτούρα ο αντί-Εσιέν (vids)

Ο Παναθηναϊκός όπως είναι γνωστό, «χτενίζει» την αγορά για ένα αμυντικό χαφ, που  θα κάνει τη διαφορά, στη θέση του Μάικλ Εσιέν, ο οποίος δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πράσινης», ο Αντρέα Στραματσόνι, έχει πολύ καλή άποψη για τον 31χρονο Χιλιανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με τη μορφή δανεισμού, από την Ουντινέζε.

Όπως συνέβη και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων», εξετάζει περιπτώσεις από την γνωστή σε αυτόν αγορά, της γείτονας χώρας, την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Οι πληροφορίες που «έρχονται» από την Ιταλία, κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με γεμάτες σεζόν και μπόλικη εμπειρία, στοιχεία που «κάνουν» στον Στραματσόνι, ο οποίος θέλει την επόμενη χρονιά, να «δέσει» τη μεσαία του γραμμή, με έτοιμους παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Η παραμονή του Χιλιανού άσου στη Ράγιο Βαγιεκάνο, μοιάζει απίθανη, καθώς η ισπανική ομάδα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ωστόσο η Ουντινέζε θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και… τελευταίο λόγο, αφού ο παίκτης ανήκει σε αυτήν.

Η καριέρα του

Ο Μανουέλ Ιτούρα γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1984 στη Χιλή και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ουνιβερσιτάτ, όπου έπαιξε από το 2003 μέχρι το 2010, ενώ από τη δεύτερη του χρονιά κιόλας, αποτελούσε βασικό μέλος της ομάδας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Το μεγάλο βήμα, το έκανε το 2011, όταν υπέγραψε στην Λεϊρία (Πορτογαλία), ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Πριμέρα, με τη Μούρθια (’11-’12 δανεικός), τη Μάλαγα (’12-’13) και Γρανάδα (’13-’15).

Πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε στην Ουντινέζε, η οποία τον δάνεισε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον Παναθηναϊκό να… εμπλέκεται πλέον στην ιστορία. Είναι διεθνής με την ομάδα της Χιλής, με 33 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με γεμάτες χρονιές και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται, ωστόσο αρχίζουν και ξεχωρίζουν κάποιες περιπτώσεις, αλλά η τελική επιλογή, θα γίνει με μεγάλη προσοχή, αφού στο «τριφύλλι» δε θέλουν να την… ξαναπατήσουν, όπως με τον Εσιέν, στη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ