ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκτός λόγω γρίπης ο Αργεντινός-Κανονικά ο Πράνιτς

Απρόοπτο με Λέτο

Χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (24/3) πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Απρόοπτο με Λέτο

Ο Αργεντινός άσος των «πρασίνων», έχει γρίπη και δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, ενώ αντίθετα, κανονικά συμμετείχε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με «κορόιδο» και ανοίγματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Εκτός από τον Λέτο, δεν προπονήθηκαν, ο Μολέδο που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Μαρινάκης με τον Τελάντερ που έκαναν ατομικό και γυμναστήριο, αλλά και ο Βιγιαφάνιες που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, από το Κορωπί απουσίασαν και οι διεθνείς, Μπεργκ, Λουντ, Αμπέντ, Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, αύριο στις 16:00, με τον Πανιώνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.