ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΠΩς ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

«Εξετάζει Στραματσόνι η Τορίνο»

Σύμφωνα με τη La Stampa, η Τορίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Ιταλό τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται πως είναι στη λίστα αρκετών ιταλικών ομάδων.

«Εξετάζει Στραματσόνι η Τορίνο»

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον “Στράμα”, τη στιγμή, μάλιστα, που άνθρωπος των Ιταλών είχε βρεθεί στην Αθήνα για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, αλλά και για να μιλήσει με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Οπως γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο μελετάει τους όρους του συμβολαίου του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να κάνει κρούση για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ιταλού προπονητή.

Ολα αυτά σε μια εποχή στην οποία ο Στραματσόνι σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση στον νεαρό προπονητή και να συνεχίσει μαζί του για το χτίσιμο της ομάδας, με στόχο την επιστροφή στους τίτλους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.