Ποδόσφαιρο

«Φωνάζει» ότι… μπάζει!

«Φωνάζει» ότι… μπάζει!

H Εθνική άρχισε καλά, προηγήθηκε 2-0, αλλά τα παιδικά λάθη στο κέντρο της άμυνας με τους τρεις «πύργους» που επέλεξε ο Σκίμπε έφεραν την ανατροπή και νίκη των Ισλανδών με 3-2.

Το ματς ξεκίνησε με την Εθνική να «ψάχνεται» για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο και τους Ισλανδούς αντίστοιχα να παίρνουν με άνεση την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο των κινήσεων, δείχνοντας ότι είναι μια σαφώς πιο δεμένη και έτοιμη ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε και πάλι «θέματα» στην ανάπτυξη και το κράτημα της μπάλας στη μεσαία γραμμή με τους παίκτες του Σκίμπε να προσπαθούν αρχικά να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα με βαθιές μπαλιές και επιθέσεις κυρίως από τα αριστερά με Χολέμπας, Σταφυλίδη.

Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν αυτή του 4′ όταν το φάουλ του Χάλφρεντσον από δύσκολη, πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο. Στο 12′ οι Ισλανδοί έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως το επικίνδυνο γύρισμα του Σκούλασον από αριστερά, απομάκρυνε σωτήρια ο Σιόβας. Παρά το δυνατό ξεκίνημα των αντιπάλων, η Εθνική ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη επί της ουσία φάση που αναπτύχθηκε ορθολογικά. Στο 18′, ο Φορτούνης εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ για τον Τοροσίδη, αυτός μπήκε από δεξιά στην περιοχή και τσίμπησε τη μπάλα για να κερδίσει το πέναλτι από τον Χάλφρεντσον που έπεσε καθυστερημένα για τάκλιν. Ένα λεπτό μετά ο Φορτούνης ήταν αυτός που εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ