ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο Στραματσόνι

Καμία ρήτρα δεν υπάρχει στο συμβόλαιο του Αντρέα Στραματσόνι με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τα όσα λένε οι Ιταλοί.

Καμία ρήτρα στο συμβόλαιο Στραματσόνι

Δημοσιεύματα από την Ιταλία, έκαναν λόγο για buy out στη συμφωνία Παναθηναϊκού και Στραματσόνι ύψους 500.000 ευρώ, όμως σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στο συμβόλαιο του «Στράμα» με το «τριφύλλι», δεν υπάρχει καμία ρήτρα αν και ο Ιταλός τεχνικός επιθυμούσε κάτι τέτοιο στις πρώτες του συζητήσεις με τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Στραματσόνι είχε ζητήσει να μπει ως ρήτρα ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες, αλλά αυτό το είχε αρνηθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς η αρχική σκέψη ήταν ο Ιταλός τεχνικός να «τρέξει» την ομάδα για 1.5 χρόνο, οπότε και δεν ήθελαν να ρισκάρουν πιθανή αποχώρησή του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μόνο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού, είναι μία οψιόν για την επόμενη χρονιά η οποία θα  πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 30 Απριλίου, κάτι που αναμένεται να συμβεί πιθανότατα και εντός της επόμενης εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.