ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα αφιερώματα συνεχίζονται

Νέο βίντεο της Euroleague για τον Διαμαντίδη (vid)

Η Ευρωλίγκα, δημοσίευσε νέο βίντεο-αφιέρωμα στο κανάλι της στο youtube, για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη!

Νέο βίντεο της Euroleague για τον Διαμαντίδη (vid)

H Ευρωλίγκα, συνεχίζει τα αφιερώματα της προς τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και ανέβασε ένα νέο βίντεο με τις δηλώσεις του «3D, στο «Euroleague Magazine».

Ο «Euroleague Legend», Δημήτρης Διαμαντίδης θυμήθηκε στιγμές από την τεράστια καριέρα του, όπως τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο με το «τριφύλλι», αλλά και το ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί σε ακόμα ένα Final-4.

Διαβάστε εδώ, τι είχε δηλώσει ο αρχηγός του Εξάστερου στο «Euroleague Magazine» και φυσικά δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.