ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ραντούλιτσα: «Πάμε για τη νίκη με Λαμποράλ»

Το Panathinaikos24.gr μίλησε με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για το ματς της Κηφισιάς όπου το «τριφύλλι» επικράτησε στο Ζηρίνειο με 84-75, αλλά και τα δύο δύσκολα παιχνίδια με την Λαμποράλ Κούτσα.

Ραντούλιτσα: «Πάμε για τη νίκη με Λαμποράλ»

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο ματς, καθώς σημείωσε 19 πόντους βοηθώντας έτσι την ομάδα του, να τελειώσει με νίκη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Δύσκολο παιχνίδι ωστόσο πήρατε τη νίκη, τι συνέβη;

«Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως το σημαντικότερο είναι ότι τελειώσαμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με νίκη. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο Top 8».

Επόμενος αντίπαλος η Λαμποράλ Κούτσα σε δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν έφτασαν τυχαία στο Top 8. Είναι μια καλή ομάδα όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και θα παλέψουμε για τη νίκη».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είναι δυσκολότερο το σενάριο πρόκρισης, τώρα που δεν έχει ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα έδρας;

«Δεν νομίζω. Έχουμε κουραστεί από τα ταξίδια ωστόσο αυτό δεν είναι δικαιολογία, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.