ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Να σπάσει το αρνητικό σερί… (pics, vids)

Ο Παναθηναϊκός καλείται για 4η συνεχή χρονιά, να παλέψει με μειονέκτημα έδρας, για την πρόκριση στο Final-4.

Να σπάσει το αρνητικό σερί… (pics, vids)

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, θέλει ένα, τουλάχιστον διπλό, στη Βιτόρια, προκειμένου να πάρει το πλεονέκτημα και αποκτήσει προβάδισμα για το Final-4 του Βερολίνου, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι «πράσινοι», στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, δεν έχουν φτάσει στους «4» του θεσμού, έχοντας αποκλειστεί τρεις φορές, όλες με μειονέκτημα έδρας.

Η σεζόν, 2012-2013, με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ήταν ενδεχομένως η… καλύτερη, από άποψη πιθανοτήτων, αφού οι «πράσινοι» έκαναν το break στη Βαρκελώνη, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν απόρθητο το ΟΑΚΑ και εν τέλει έμειναν εκτός… Λονδίνου.

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÃÊÉÓÔ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2012-2013)  GIST  PANATHINAIKOS - BARCELONA (EUROLEAGUE 2012-2013)

Τούτη τη φορά όμως, η κατάσταση μοιάζει λίγο διαφορετική, όχι γιατί η Λαμποράλ, δεν είναι μια καλή ομάδα, αλλά γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι το απόλυτο outsider, όπως ήταν με τους Καταλανούς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τις προηγούμενες σεζόν.

Οι δύο επόμενες χρονιές, είχαν ακόμα πιο αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αφού στο δρόμο του Παναθηναϊκού βρέθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και τις δύο φορές, οι Ρώσοι πήραν το εισιτήριο για το Final-4 (3-2 και 3-1 νίκες).

ÍÔÅ ÊÏËÏ ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ(ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)  DE COLO DIAMANTIDIS  PANATHINAIKOS - CSKA(EUROLEAGUE 2014-2015)

Ας ξαναθυμηθούμε…

https://www.youtube.com/watch?v=sRNcCUDtAZQ

https://www.youtube.com/watch?v=0PiJHyXIf9o

https://www.youtube.com/watch?v=Hj2OCTrESso

https://www.youtube.com/watch?v=aE77I3apARI

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.